Bibliotheek Campus wordt vernieuwd. Op de nieuwe website wordt zoeken in het uitgebreide (bij)scholingsaanbod voor jou als bibliotheekprofessional nog makkelijker. 

De vernieuwing van Bibliotheek Campus vordert. Iedereen die al een inlog voor Bibliotheek Campus had heeft een mail gehad om het account op de vernieuwde campus te activeren. Omdat er nog gewerkt wordt aan het systeem, is Bibliotheek Campus de eerste weken alleen beschikbaar voor wie al een account heeft. Daarna uiteraard weer voor iedereen.

Let op: de resultaten van eerder gevolgde e-learnings zijn niet meegenomen naar het nieuwe platform.

Preview van het aanbod op Bibliotheek Campus.

De nieuwe Bibliotheek Campus vervangt het huidige landelijk opleidingenplatform. De campus wordt beter doorzoekbaar en biedt beheerders meer mogelijkheden. Daarnaast kan het ook dienen als leerplatform voor individuele organisaties binnen de branche. Zij kunnen het benutten voor het plaatsen van eigen (regionale/ lokale) content en deelnemersregistratie.

Organisaties die het LMS willen gaan gebruiken kunnen daarvoor een overeenkomst aangaan met de VOB. Neem voor aanmelding of informatie contact op met Jannie van Vugt, projectleider Branche-opleiding via vugt@debibliotheken.nl.