Lees verder
In aanloop naar de eindexamens laten de openbare bibliotheken ook dit jaar zien dat ze alles in huis hebben om scholieren en studenten te helpen om 'Glansrijk' te slagen.

#Biebmodus

De bibliotheek is de plek waar je in alle rust kunt studeren en kunt focussen op je eindexamen. Geen afleiding van apps, likes, vlogs, blogs, broertjes, ouders of andere stoorzenders, enkel aandacht voor wat op dat moment belangrijk is: glansrijk slagen voor je eindexamen. De slogan van dit jaar is dan ook "Laat je niet afleiden, Zet je biebmodus aan!".

Toolkit

Ook dit jaar zal de campagne zich voornamelijk online afspelen. Daarom zit de toolkit weer vol beeldmateriaal dat bibliotheken voor hun website en verschillende social media kanalen kunnen gebruiken. Ook de flyers en posters voor in de bibliotheken ontbreken niet. Nieuw in de toolkit van dit jaar zijn de korte filmpjes voor Youtube, Instagram en Snapchat.

Glansrijk slagen

De online campagne ‘Glansrijk’ werd vorig jaar met groot succes voor het eerst ingezet tijdens de centraal landelijke eindexamenperiode. Dit jaar komt daar een commercial bij, die op verschillende online radiozenders te horen is.

Kijk op De bibliotheek maakt je rijker | Biebmodus voor de banners, poster en flyer. De radiospot en animatiefilmpjes volgen snel!