Lees verder
Medewerkers van openbare bibliotheken kunnen een workshop procesmanagement volgen voor het verbeteren van werkprocessen. Schrijf u nu in voor 23 april, 28 mei of 18 juni 2013, verspreid door heel Nederland. 

Deze workshops horen bij het brancheproject ‘Procesoptimalisatie, een Gouden Greep’. Dit project hoort bij de uitvoering van ‘De Bibliotheek onderneemt’, één van kernkeuzes uit de branchestrategie.
Met ‘Een Gouden Greep’ kunt u gebruik maken van een referentiemodel dat speciaal ontwikkeld is voor alledaagse bibliotheekprocessen.

Workshops
De intensieve workshops zijn bedoeld voor medewerkers die betrokken zijn bij bibliotheekprocessen zoals mediaverwerking, ledeninschrijving en schoolbieb-projectmanagement. Zij kunnen meteen aan de slag met gegevens van hun eigen situatie. En leren de aanpak, methode en toepassing in de eigen organisatie. In het programma en toelichting leest u er meer over.

Aanmelden
Er is beperkt plaats op:

  • 23 april in OB Nieuwegein
  • 28 mei in OB Zwolle
  • 18 juni in OB Den Bosch

De kosten voor deelname zijn 295 euro excl BTW.

Vul het registratieformulier in en stuur dit naar Patricia Mik, mik@debibliotheken.nl” target=”_blank”>mik@debibliotheken.nl o.v.v. ‘workshop Een Gouden Greep’.

Meer informatie bij Marian Koren van de VOB, koren@debibliotheken.nl” target=”_blank”>koren@debibliotheken.nl of op 070-3090541.

De VOB voert dit brancheproject uit in samenwerking met Bureau Hörnig Consultancy en het project is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het Sector Instituut Openbare Bibliotheken (SIOB).