Lees verder
De Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB) heeft € 2.500,- aan buitenreclame gewonnen met het CenterCom subsidiefonds, een prijs die wij graag verloten onder onze leden.

CenterCom Subsidiefonds

Met behulp van Trendsactive heeft onze vereniging meegedaan aan het CenterCom Subsidiefonds waarin wij een zogenaamde stopperdeal gewonnen hebben t.w.v. € 2.500,- aan buitenreclame. Wij hebben besloten om deze prijs te verloten onder onze leden.

Voldoet jouw bibliotheekorganisatie aan de voorwaarden?

Stuur ons op welke ingenieuze manier jouw bibliotheekorganisatie gebruik gaat maken van dit bedrag en misschien win jij dan wel meer dan 500 posters aan buitenreclame in jouw gemeente(n)!

Voorwaarden en spelregels

Deze actie is bedoeld voor bibliotheekorganisaties die in hun regio met behulp van buitenreclame aandacht willen vestigen op een doorlopende activiteit of dienst in hun bibliotheek. Zelf hoef je alleen de productie (opmaak en druk) van de posters te realiseren, de rest doet CenterCom. Daarnaast hanteren we onderstaande voorwaarden: 

  • Jouw bibliotheekorganisatie hanteert de landelijke huisstijl en het logo "De Bibliotheek maakt je rijker" op de posters.
  • Omdat CenterCom het moment van plaatsing bepaalt, moet de uiting het hele jaar inzetbaar kunnen zijn.
  • CenterCom zal de stoppercampagne in overleg inzetten in en rond de gemeente(n) van de bibliotheek die de prijs wint. Dit is onder voorbehoud van de beschikbaarheid in hun planning.
  • Kijk op deze kaart of er in jouw regio borden van CenterCom zijn om op te adverteren. Is dat niet het geval, dan heeft insturen geen zin.

Voldoe je aan voorwaarden?

Dan ontvangen wij graag voor 6 januari een omschrijving van het doel van je campagne (wat is de boodschap), op welke doelgroep jouw campagne gericht is en natuurlijk een opzet van de uitingen.

Inzendingen kunnen naar vereniging@debibliotheken.nl onder vermelding van ‘Inzending stopperdeal buitenreclame’. 

Alle ideeën die voldoen aan de voorwaarden zullen worden meegenomen met de trekking op donderdag 10 januari tijdens onze nieuwjaarsreceptie. Daar maken we direct de winnaar bekend!