Lees verder
Kom naar de track van de VOB op het KNVI congres 'Hoera, een informatieprofessional' op 14 november in Nieuwegein.

Met als thema; het belang van de ondernemende instelling.

De ondernemende instelling

Afwachten tot het over gaat is er niet meer bij: in deze track kijken we naar twee kanten van een ondernemende instelling. Hoe ondernemend is uw bibliotheek, informatiecentrum of bureau? Hoe maakt u er een ondernemende instelling van? Voorbeelden en ervaringen in ondernemerschap trekken u over de streep.

Voor wie?

De track biedt voor alle typen organisaties en professionals inspiratie voor een andere instelling aan de hand van pakkende voorbeelden, gedeelde ervaringen en een uitdagende discussie.

Programma

De track begint met een introductie op het thema de ondernemende instelling. Daarna komen er pitches vanuit de praktijk voorbij: wat is er bereikt met procesoptimalisatie, inschakeling van ondernemers, samenwerking met partners, eigen talent?
U kunt uw eigen voorbeelden ook meebrengen voor een poster over ‘De ondernemende instelling’.

Nog meer over horen over creatief ondernemen? In de middag spreekt Arjan van den Born, professor Creative Entrepreneurship Universiteit Tilburg. Het SIOB organiseert deze sessie.

Aanmelden

Meld u aan op knvi.info.

De VOB organiseert de track ‘De ondernemende instelling’ in het kader van het brancheprogramma ‘De bibliotheek onderneemt’.