Lees verder
Ben jij die bibliotheekdirecteur van een lid-organisatie met een bijzondere belangstelling voor aangelegenheden op het gebied van de arbeidsmarkt, arbeidsverhoudingen en arbeidsomstandigheden? Dan hebben wij een interessante vacature voor je.

Namens het bestuur van Stichting BibliotheekWerk (SBW) zijn wij op zoek naar een vervangend bestuurslid voor Jan Gommer, wiens bestuurstermijn per 1 juli 2019 afloopt. Onze voorkeur gaat uit naar een directeur/bestuurder van een lid-organisatie die affiniteit heeft met arbeidsmarkt gerelateerde projecten, organisatieontwikkeling en HRM-beleid.

Bekijk hier het volledige profiel. Reageren kan tot 1 maart 2019.

Stichting BibliotheekWerk

SBW is in het leven geroepen om een goed functionerende arbeidsmarkt in onze branche te bevorderen. Hiervoor worden activiteiten geïnitieerd in het verlengde van het cao-domein op het terrein van arbeidsmarkt, arbeidsverhoudingen en arbeidsomstandigheden. Daarnaast voert de stichting projecten en onderzoek uit op het gebied van de arbeidsmarkt voor de branche openbare bibliotheken en draagt zij bij aan innovatieve projecten en activiteiten vanuit bibliotheken.

Bekijk hier het volledige profiel ‘Bestuurslid Stichting BibliotheekWerk‘.