Lees verder
Onze leden kwamen op 14 juni naar het Spoorwegmuseum voor onze ledendag met algemene ledenvergadering (alv).

In het plenaire gedeelte opende onze vice-voorzitter Gerry Poelert de vergadering met een warm welkom aan de bibliotheekdirecteuren die nieuw zijn bij de VOB: Sergei Versteeg (Bibliotheek Heusden), Lidy Vos (Bibliotheek Rivierenland), Paulien Schreuder (Bibliotheken Noord Fryslân), Paul Groot (Bibliotheek Hoorn), Miranda van Ooijen (Bibliotheek Barneveld) en Mirjam Wijers (Bibliotheek Brummen|Voorst).

Terugblik

Daarna stond ze kort stil bij het 110-jarige bestaan van de vereniging. Verder blikte ze terug op het ‘VOB bedankdiner’ op 13 juni voor de mensen  die zich inzetten voor onze vereniging in besturen, commissies, delegaties, teams en werkgroepen.

Besluitvorming

De leden stelden het jaarverslag en de jaarrekening over 2017 vast. Gerry Poelert werd voor een periode van 4 jaar herbenoemd in ons bestuur. Tenslotte keurde de leden een aantal tussentijdse wijzigingen in de cao Openbare Bibliotheken goed.

Informatiecarrousel 

Daarna konden onze leden naar twee van vier sessies over e-lendingvoortgang fuwa-systeem, modernisering van de cao en de campagnes vanuit CPNB. Bekijk de presentaties op De VOB | Ledendag met alv (rechtsboven inloggen).

Bekijk de sfeerimpressie op Google Photo’s