Lees verder
Tot de commissie Marketing zijn Wouter van Heiningen (bibliotheek Maassluis) en Ellen van Geene (bibliotheek Utrecht) toegetreden.

Boudewijn van de Lecq (Cubiss) kan zijn lidmaatschap niet voortzetten vanwege drukke werkzaamheden. De VOB bedankt Boudewijn voor zijn inzet voor de commissie Marketing.

Merkteam

Ook binnen het Merkteam zijn er veranderingen. Één lid schuift door naar de commissie Marketing en andere leden hebben een functie buiten de branche aanvaard of stoppen wegens drukke werkzaamheden.
De commissie Marketing is Carla Wilts (Biblionet Groningen), Barbara Neugebauer (Bibliotheek Rotterdam), Ellen van Geene (Bibliotheek Utrecht), Marieke Remans (Bibliotheek Zuid Kennemerland) en Pam Miedema (Biblionet Drenthe) van het Merkteam zeer erkentelijk voor al het werk dat zij de afgelopen jaren belangenloos verricht hebben voor de Landelijke Huisstijl. 
Inmiddels zijn in het Merkteam benoemd:

  • Thalia Lips (bibliotheek Zuid-Kennemerland)
  • Marjolein Barneveld – Pruim (Rijnbrinkgroep)

De commissie Marketing is op zoek naar aanvulling voor het Merkteam en zal daarvoor zelf mensen benaderen.

Advies

In september verwacht de commissie zijn advies aan het VOB bestuur over de wenselijkheid van het voeren van gezamenlijke marketinginspanningen en campagnes af te ronden.