Lees verder
Vanaf oktober 2016 brengen bibliotheken, die aangesloten zijn bij het Landelijk Lenen, hun leden én niet-leden op de hoogte dat ze in Nederland kunnen lenen met één bibliotheekpas, hun eigen bibliotheekpas!

Met de Nationale Bibliotheekpas maken we de Bibliotheek aantrekkelijker, eigentijdser en interessanter. En het biedt ons kansen, want uit onderzoek blijkt dat veel niet-leden van de Bibliotheek een lidmaatschap overwegen na introductie van de Nationale Bibliotheekpas.

Online denationalebibliotheekpas.nl

Op deze nieuwe website kunnen bibliotheekleden en geïnteresseerden snel en eenvoudig alle mogelijkheden bekijken. Op www.denationalebibliotheekpas.nl vinden ze informatie over:

  • Welke bibliotheken doen mee?;
  • Hoe werkt het lenen met 1 pasje?;
  • Waar kun je inleveren?;
  • En veelgestelde vragen met antwoorden.

Verder hebben we een speciaal deel voor bibliotheken. 

Vertel het door

Heb jullie (nog) geen gebruik gemaakt van de promotiematerialen die eind augustus zijn verspreid? Op de Branche | Communicatie de Nationale Bibliotheekpas vinden jullie een mooie middelenmix met onder andere een aantal zelf te printen A0 posters, diverse banners (WaaS formaten) en kant-en klare teksten.

Aanmelden

Is jullie Bibliotheek (technisch) aangesloten op Landelijk Lenen? Stuur een mail aan Annemarie Clay o.v.v. ‘Landelijk Lenen op website’. We zetten jullie bibliotheek zo snel mogelijk op www.denationalebibliotheekpas.nl.