Lees verder
De Sociaal Economische Raad (SER) is op zoek naar bestaande initiatieven die als doel hebben om te komen tot een optimale leercultuur waarin leren en ontwikkelen vanzelfsprekend is voor en door mensen én organisaties.

Deel uw initiatieven

Op 30 mei organiseert de SER de bijeenkomst “een leven lang ontwikkelen” waar professionals die dagelijks hard (samen)werken om de leercultuur tot stand te brengen, hun initiatieven delen. Heeft uw bibliotheek zo’n initiatief wat de aandacht verdiend? Deel deze dan via dit vragenformulier. Het ophalen van goede voorbeelden is eerder gebeurd naar aanleiding van de OESO Skills Strategie. Klik hier om deze voorbeelden te zien.  

Leven lang ontwikkelen

Tot een optimale leercultuur komen waarin leren en ontwikkelen vanzelfsprekend is voor en door mensen én organisaties. Dat is het doel van de beweging die de SER wil inzetten. Niet van boven opgelegd, maar van onderop doorleefd en doorgegeven. Er zijn al veel regionale en (inter)sectorale initiatieven en goede praktijken waar anderen van kunnen leren. Deze wil de SER op 30 mei laten zien en bemoedigen, versterken, verbinden en aanjagen.

Doet uw bibliotheek mee aan deze dag met een aansprekend voorbeeld uit uw praktijk?