Lees verder
Binnen de VOB zijn we gestart met de ontwikkeling van een leiderschapsprogramma. 'Regie 3.0 een stap verder. Een serie masterclasses om bibliotheken in transitie te ondersteunen met allianties, transitiemanagement en geldstromen' van Cubiss, business school TIAS en VOB sluit hier goed bij aan. 

In het najaar start deze serie van masterclasses waarop nu ingeschreven kan worden. Na een periode van schaalvergroting, fusies, reorganisaties en afstoting van filialen staan de bibliotheken voor de maatschappelijke opgave invulling te geven aan hun rol in het sociale domein.

Regie 3.0 – een stap verder…in het sociaal domein’

Met dit masterclassprogramma kunnen directeuren en management van bibliotheken en andere organisaties invulling geven aan hun gewenste rol binnen het sociaal domein. Uiteraard in nauwe samenwerking met andere partners en op basis van verantwoorde verdienmodellen.
Onder de noemer participatie, verbinden en netwerken krijgen deelnemers de nieuwste inzichten op het gebied van alliantievorming en transitiemanagement.
Vervolgens worden deze inzichten toegepast op de eigen werksituatie door ideeën om te zetten in concrete diensten. De laatste stap is deze te beoordelen op financiële haalbaarheid.

Inspirerende colleges

Het programma bestaat uit drie modules van elk één dag. Korte inspirerende colleges worden afgewisseld met opdrachten, discussie en workshops. Betrokken professoren zijn Geert Duysters, Derk Loorbach en Michael Corbey. Essentieel onderdeel van het programma is een zogenaamde running case. De inhoud van de modules wordt middels deze case toegepast op de eigen werksituatie.

Meer informatie

Bekijk het programma ‘Regie 3.0 een stap verder’. Meer informatie op cubiss.nl.

De masterclasses vinden plaats op een centrale locatie in de omgeving van Utrecht. De locatie zal goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.

Wij vragen een investering van € 2.370,- per deelnemer (excl. btw). Dit bedrag is inclusief catering, locatie, lunch en materiaal.

Aanmelden

Stuur een mail aan Regie 3.0 bij Cubiss.

Meer weten? Neem dan contact op met Rutger van den Assem (06-20960748) of Astrid Kraal (06-20964653).

We kijken ernaar uit om ook dit najaar weer met een enthousiaste groep te mogen starten!