Lees verder
Op 25 september zijn de gezamenlijke cao-tafels OB en KE weer bij elkaar gekomen. Op basis van de werkgroepbijeenkomsten liggen er inmiddels voor een deel van de cao teksten in ruwe vorm.

Alles waar discussie over mogelijk is en waar keuzes gemaakt moeten worden is daarbij opengelaten. Dit varieert van kleine details tot fundamentelere keuzes. Deze keuzes op hoofdlijnen worden besproken tijdens de VOB ledenbijeenkomsten in de regio eind oktober en november.

Partijen hebben zich uitgesproken voor helder toegankelijk taalgebruik en een overzichtelijke indeling. De teksten komen inhoudelijk eind november voor de eerste keer in het gezamenlijk overleg.

Procesbegeleider

Om vaart in het proces te houden, hebben de cao-tafels een externe procesbegeleider voor het traject gezocht. Dit is Pepijn Nicolas van Youfacilitate geworden. Pepijn doet deze opdracht samen met zijn compagnon Maaike Sauerborn.
Tijdens deze bijeenkomst heeft de procesbegeleider met de cao-tafels gekeken naar waar het proces nu staat, hoe partijen er tegenaan kijken en hoe het verdere proces uit te lijnen.