De eerste workshop 'Procesoptimalisatie, een Gouden Greep' maakte haar naam meteen waar. De deelnemers ontdekten hoe in alledaagse processen zoals uitpakken media, ledeninschrijving en collectiebeheer veel winst te behalen valt.

Grijp deze kans!

Maak kennis met deze ondernemende methode. Bekijk het programma en de toelichting.

Schrijf u snel in voor:

• 28 mei in OB Zwolle (aanmelden tot 13 mei)
  • 18 juni in OB Den Bosch (aanmelden tot 3 juni)

Vul het registratieformulier in en stuur dit naar Patricia Mik, mik@spam-preventiondebibliotheken.nl” target=”_blank”>mik@spam-preventiondebibliotheken.nl o.v.v. ‘workshop Een Gouden Greep’.

Meer informatie bij Marian Koren van de VOB, koren@spam-preventiondebibliotheken.nl” target=”_blank”>koren@spam-preventiondebibliotheken.nl of op 070-3090541.

De VOB voert dit brancheproject uit in samenwerking met Bureau Hörnig Consultancy en het project is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het Sector Instituut Openbare Bibliotheken (SIOB).