Lees verder

Op 18 oktober hebben we onze nieuwe collega Klaas Gommers verwelkomd. Hij gaat bij de VOB aan de slag als beleidsadviseur verenigingszaken.

Foto

Klaas is bestuurskundige en politicoloog en heeft veel ervaring met beleidsontwikkeling en politieke besluitvorming. De laatste jaren heeft hij gewerkt voor de Federatie Medisch Specialisten (FMS) met een focus op digitale zorg.

Klaas leest graag politieke biografieën en romans. In zijn vrije tijd speelt hij graag tennis en in de zomer is hij ook te vinden op een wielrenfiets in de omgeving Utrecht. Daarnaast is Klaas altijd te porren voor bordspellen en gezellige avonden met vrienden en familie:

“Ik ben al van jongs af aan verslingerd aan boeken en heb aan de bibliotheek alleen maar warme herinneringen. Als kind in de leeshoek, als student voor de koffie en de krant en de laatste jaren als vrijwilliger van de Voorleesexpress. Iedereen heeft zijn of haar bibliotheekverhaal, waarbij de bibliotheek in allerlei wensen en behoeftes weet te voorzien. De bibliotheek is uniek in zijn maatschappelijke functie en dat motiveert enorm om aan de slag te gaan voor de branche. Als beleidsadviseur verenigingszaken wil ik mij de komende tijd onderdompelen in bibliothekenland, op zoek naar mooie voorbeelden, nieuwe initiatieven en ideeën voor verbetering. De diversiteit onder de leden zie ik als een enorme kans om elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Ik kijk ernaar uit om mijn steentje hierin bij te dragen en gezamenlijk de ambities van de VOB te realiseren, voor en met de leden.”