Lees verder

In juni start de KB met een pilot van 3 LinkedIn-livesessies met onderwerpen uit de Netwerkagenda. Schakel in en laat je informeren over wat er speelt in de verschillende koers- en reflectiegroepen van de Netwerkagenda.

Sessie 1, maandag 13 juni om 12.00 uur

Toekomstverkenningen

Uit de reflectiegroep ‘Toekomst van de bibliotheek in het digitale domein’ interviewt Jacco van Uden (lector changemanagement en organisatieadviseur) Frank Bergsma (strategisch adviseur KB) over het nut van en gedoe rond toekomstverkenningen.

Sessie 2, maandag 20 juni om 12.00 uur

Toekomstbestendigheid IDO’s

Uit de koersgroep ‘Participatie in de informatiesamenleving’ spreken Mark Deckers (Rijnbrink) en Klaas Gommers (VOB) elkaar over de IDO’s. Hoe zorgen we dat de IDO’s toekomstbestendig blijven? Waar liggen kansen en wat zijn risico’s?

Sessie 3, maandag 27 juni om 12.00 uur

Brancheopleiding

Uit de koersgroep ‘Medewerkers en vrijwilligers’ gaan Gert Staal (Bibliotheek Lek & IJssel) en Gerard Meijer (SPN) in gesprek over de brancheopleiding. Waar staan we, waar gaan we naartoe? Het liefst beantwoorden ze vragen van collega’s, dus stuur ze in, die vragen!

De LinkedIn-livesessies zijn live te volgen via het LinkedIn-kanaal van de KB. De directe links publiceert de KB binnenkort op B-netwerk en op LinkedIn. Mocht je niet live mee kunnen kijken, geen probleem. De sessies zijn ook op een later tijdstip terug te kijken.

Tips en ideeën welkom

Heb je vooraf al vragen, mail deze naar Heleen van Manen (netwerksecretaris). Tijdens de livesessies is er ook ruimte om vragen te stellen via de chat. Aanmelden voor de livesessies is niet nodig.

Met de LinkedIn-livesessies wil de KB ervaring opdoen met wat werkt, wat niet en wat beter kan. Na de zomer gaat ze nog meer livesessies organiseren, zodat elke koersgroep een project kan bespreken en toelichten. Tips en/of ideeën zijn altijd welkom.