Lees verder
De Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB) en Concordia de Keizer hebben op 1 juli hun samenwerkingsovereenkomst vernieuwd.

Verzekeringsadvies

Leden van de VOB kunnen bij Concordia de Keizer terecht voor advies over hun verzekeringsportefeuille. Met hun kennis van en ervaring met de bibliotheekbranche, geven de specialisten van Concordia de Keizer advies over dekking en goede afhandeling van schade. Leden kunnen gebruik maken van kosten besparende collectieve regelingen en mantelovereenkomsten.

“Door in zee te gaan met Concordia de Keizer hebben wij op een verzekering bij dezelfde assuradeur maar liefst € 4.000,- kunnen besparen! Wij zijn ook erg te spreken over de scan van onze verzekeringsportefeuille en de hieraan gekoppelde advisering door hun specialisten. Tevens neemt Concordia de Keizer ons veel werk uit handen door offertes van verschillende verzekeringsmaatschappijen op te vragen en met elkaar te vergelijken. Wij krijgen hierdoor de meest gunstige aanbiedingen voor onze organisatie. En niet onbelangrijk, de contacten verlopen altijd prettig.”

– Teun van Alebeek (Stichting Babel ‘s-Hertogenbosch en omstreken)

Speciale ledentarieven

In de nieuwe samenwerkingsovereenkomst zijn afspraken vastgelegd over de speciale ledentarieven voor de volgende verzekeringen en diensten:
Risicoscan van de verzekeringsportefeuille:

  • Brandverzekering
  • WEGAS
  • Cyberverzekering
  • Collectieve ongevallenverzekering
  • Collectieve aansprakelijkheidsverzekering voor Bibliotheken
  • Collectiever bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Daarnaast verzorgt Concordia de Keizer onze collectieve zorgverzekering voor medewerkers en vrijwilligers bij Zilveren Kruis via de Federatie Cultuur (FC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze verzekeringen contact op met Monica van de Wal-van Leeuwen van Concordia de Keizer tel. 06 – 43860002.