Lees verder
Voor onze leden die behoefte hebben aan onafhankelijke ondersteuning op het gebied van strategie, ontwikkeling, personeelsbeleid of financieel beleid hebben wij een overeenkomst gesloten met de Nestorkring.

Deskundige ondersteuning

De Nestorkring is een landelijk netwerk van mensen (‘nestors’) die op seniormanagementniveau in het bedrijfsleven, bij overheidsinstellingen en bij maatschappelijke organisaties als bestuurder en directeur hun sporen hebben verdiend en hun daar opgedane kennis en ervaring willen blijven inzetten. Dit doen de nestors als adviseur, mentor of coach van leidinggevenden of managementteam met als doel om maatschappelijke organisaties optimaal te laten functioneren.  

Ledenvoordeel

Omdat de nestors geen honorarium voor hun werk vragen blijven de kosten voor uw organisatie beperkt en wordt er enkel een eenmalig bedrag voor bureau- en bemiddelingskosten in rekening gebracht. De Nestorkring geeft leden van de Vereniging van Openbare Bibliotheken korting op deze kosten.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op onze pagina Ledenvoordeel | Nestorkring. Of neem contact op met Rob de Wal (secretariaat Nestorkring) tel. 020 4708503.