Lees verder
De stichting Activiteiten Netwerk van Directeuren heeft besloten om directeuren van Nederlandse openbare bibliotheken een bijdrage te verstrekken voor deelname aan de masterclasscyclus Regie 3.0.

Iedere directeur van een openbare bibliotheek kan een subsidie van 350 euro op de totale deelnemersprijs krijgen.
Cubiss verrekent deze subsidie in de vorm van een voucherregeling na aanmelding. De bijdrage wordt toegekend op volgorde van aanmelden en het beschikbare budget is beperkt. Dus meld u nu aan!

‘Regie 3.0. Innovatief ondernemerschap’ is een serie masterclasses die handvatten biedt voor het realiseren van de bibliotheek van de toekomst.

Aanmelden

De kosten zonder subsidie bedragen 2.995 euro per deelnemer voor deze masterclasscyclus. De vier masterclasses vinden plaats tussen februari en mei 2014. Wilt u zich inschrijven? Stuur een mail naar regie3.0@spam-preventioncubiss.nl o.v.v. ‘Aanmelden mastercyclus Regie 3.0’.

De VOB, Cubiss en TiasNimbas werken samen om deze serie masterclasses tot stand te brengen voor het programma ‘De bibliotheek onderneemt’ uit de branchestrategie 2013-2016 ‘De bibliotheek levert waarde’.