Ga door naar hoofdcontent
NieuwsJeugd zomerleescampagne BiebBoys Zomerchallenge

Jeugd zomerleescampagne BiebBoys Zomerchallenge

Woensdag 14 februari 2024

Samen met de Koninklijke Bibliotheek en het vakantielezen van Biblionet, is de BiebBoys zomerchallenge onderdeel van de zomerleescampagne voor de jeugd van 2024.

De BiebBoys dagen alle leerlingen van groep 5 t/m 8 uit om tijdens de zomervakantie met boeken en lezen bezig te zijn. De grootste vijand van de BiebBoys, de Antilezer, laat met zijn nieuwe uitvinding boeken verdwijnen. Het is aan de BiebBoys om dit te stoppen. Daar kunnen de BiebBoys wel wat hulp bij gebruiken. In het expeditieboek, vol met toffe challenges, puzzels, weetjes en boekentips, kunnen de kinderen helpen de Antilezer te vinden.

Waar kun je je opgeven?

Geïnteresseerd? Laat het weten via doemee@biebboys.nl. Je ontvangt dan op 29 februari de digitale toolkit voor de promotie richting de scholen. Ook ontvang je een uitnodiging voor het webinar op 29 februari om 15:00 – 16:00, waar meer informatie gedeeld wordt over de Grote BiebBoys Zomerchallenge.

Meer informatie

Op biebboys.nl/zomerchallenge is meer informatie te vinden en kunnen bestellingen doorgegeven worden. Tot 30 april kan het aantal pakketten doorgegeven worden. Daarna is aanmelding helaas niet meer mogelijk in verband met doorlooptijd drukwerk.

In deze flyer staat meer informatie en alvast wat antwoorden op ‘veel gestelde vragen’. Mailen mag ook altijd via doemee@biebboys.nl.