Lees verder
In samenwerking met de Koninklijke Bibliotheek (KB) en Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB) organiseert de Stichting Samenwerkende POI's Nederland (SPN) vier regiobijeenkomsten rondom informatiebeveiliging en privacy voor directeuren en MT-leden van de bibliotheek. 

De wetgeving verandert, veilig internet en datalekken zijn dagelijkse realiteit. Weet wat u moet regelen en laat u informeren tijdens één van de regiobijeenkomsten. 

Privacywet

Vanaf mei 2018 geldt de huidige Wet Bescherming Persoonsgegevens (de ‘Privacywet’) niet meer. Wat betekent dit voor u? Wist u dat de bestuurder aansprakelijk gesteld kan worden voor schade als gevolg van verloren persoonsgegevens? Laat u tijdens één van de bijeenkomsten informeren over deze onderwerpen, en ga aan de slag met de juiste maatregelen en acties. Experts van binnen en buiten de bibliotheekwereld komen aan het woord en gaan in op beschikbare hulpmiddelen en geven praktische tips. 

Waar en wanneer?

De bijeenkomst wordt op vier locaties georganiseerd, zodat u kunt kiezen voor een locatie bij u in de buurt. De ontvangst is vanaf 9.30 uur. Elke bijeenkomst start van 10:00 uur en eindigt om 14:00 uur. 

Aanmelden 

Meld u aan via het online inschrijfformulier.

Meer informatie vindt u op de website van Stichting SPN