Lees verder
In 2020 hebben verschillende bibliotheekorganisaties een contract met GoodHabitz afgesloten waarmee hun medewerkers tegen een gereduceerd tarief, gebruik kunnen maken van het cursusaanbod van GoodHabitz.

Ook geven steeds meer bibliotheekorganisaties hun medewerkers een lidmaatschap van de bibliotheek als onderdeel van hun arbeidsvoorwaarden.

GoodHabitz in pakket e-content

De KB Inkoopcommissie (KBIC) heeft voor de opdracht ‘Leven Lang Ontwikkelen’  per 1 januari 2021 een breed pakket online cursussen voor volwassen bibliotheekleden ingekocht. In dit pakket is ook het complete aanbod van GoodHabitz opgenomen.

Bibliotheekmedewerkers

Momenteel inventariseert GoodHabitz welke bibliotheken na 22 maart 2021 een (lopend) contract willen afsluiten/verlengen voor hun medewerkers en/of vrijwilligers. Iedere bibliotheek kan zelf besluiten gebruik te maken van dit aanbod van GoodHabitz gericht op hun medewerkers en daarvoor zelf een overeenkomst met GoodHabitz afsluiten. Deze overeenkomst staat los van de overeenkomst die de KB Inkoopcommissie heeft ingekocht voor de bibliotheekleden.

In de zomer van 2021 zullen de KBIC en GoodHabitz op basis van de gebruikscijfers van beide trajecten (bibliotheekmedewerkers en bibliotheekleden) nagaan of en op welke wijze deze 2 trajecten kunnen integreren tot één aanbod middels één overeenkomst.