Lees verder
Met de support van bibliotheken kunnen we een bijzonder interessante reis maken van Route 2020. Onder het motto 'Reis mee!' roepen wij jullie nu op tot 4 acties.

In april heeft u de ledenbrief ‘Ga mee op reis: eerste 4 acties Route 2020’ ontvangen.

Actie 1 – Deel met ons

Deel goede en slechte praktijkvoorbeelden over ondernemen en samenwerken waar we allemaal iets aan kunnen hebben. Lever concrete projecten, acties, werkwijzen aan. Het gaat ons nadrukkelijk om projecten die lopen, niet om nieuwe initiatieven.

Doe dat bij onze regiogidsen ‘Ondernemen en Samenwerken’.

Actie 2 – Kom naar de PleisterPlaatsOntmoetingen

Attendeer jullie omgeving op PleisterPlaatsOntmoetingen en doe er zelf aan mee Route 2020 loopt langs 6 pleisterplaatsen waar we stil staan bij een reisthema dat ons boeit en bindt. De formule is steeds dat de ene Bieb een vraagstuk agendeert en dat een andere Bieb dit oppakt.

Op 18 mei 2016 vindt de 1e ontmoeting plaats in Hilvarenbeek rond het thema ‘Place to Bieb’. 

Actie 3 Volg de Reisflitsen en verspreid ze

Vanaf nu verspreiden we Reisflitsen zodra er nieuws is om te delen:

  • Reisflits 1 HET VERHAAL met algemene informatie over Route 2020 en achtergronddocumenten.
  • Reisflits 2 – PLACE TO BIEB met informatie over de 1e PleisterPlaatsOntmoeting op 18 mei en de oproep om eraan bij te dragen en zich aan te melden.

Alle Reisflitsen krijgen jullie als e-zine toegestuurd. Ze zijn te vinden op Op ontdekkingsreis met Route 2020.

Actie 4 Benut BiebtoBieb als ons reiskanaal

Op BiebtoBieb is alle reisinformatie te vinden. Spoor mensen aan om lid te worden van groepen rond Route 2020, discussies te starten, kennis te delen en bij te dragen aan reisdossiers die we rond ieder thema samenstellen. Moderator Levien den Boer hecht aan een goed samenspel, samen met de moderatoren van de POI’s.

Op ontdekkingsreis

Onze ontdekkingsreis is nog maar net begonnen. Alle suggesties onderweg zijn meer dan welkom om er voor ons allemaal een bijzondere reis van te maken waar we echt wat aan hebben.