Lees verder
De Vereniging van Openbare Bibliotheken heeft samen met ProBiblio het initiatief genomen om de documentaire Ex Libris: The New York Public Library voor leden, bibliotheekmedewerkers, vrienden en relaties naar Nederland te halen. 

Exclusieve vertoningen

De besloten vertoningen vinden van 5 tot 18 februari plaats in de bibliotheken van Spijkenisse (de Boekenberg), Almere (de nieuwe bibliotheek), Sittard (De Domijnen), Amsterdam (OBA), Assen (DNK), in Haarlem (Toneelschuur) en in Den Bosch (Verkadefabriek). Er is geen publieke kaartverkoop. Gezien het beperkt aantal plekken in de zalen is het belangrijk dat u en uw genodigden zich registreren via ProBiblio. Om diezelfde reden stellen wij het ook zeer op prijs als u zich bij verhindering afmeldt. Aanmelden kan tot vrijdag 2 februari.

Ook is er de gelegenheid voor uw netwerk om deze documentaire te zien. Zet deze uitnodiging door aan uw medewerkers, vrijwilligers, relaties, donateurs en uw stakeholders.

Ex Libris: The New York Public Library

De documentaire neemt u in 3 uur en 17 minuten mee in alle facetten van het fascinerende verhaal van The New York Public Library (NYPL). De documentaire is Engelstalig en is niet ondertiteld.

Bekijk hier de trailer.

Op Inside IDFA kunt u een interview met Frederick Wiseman terugzien. 

We kijken ernaar uit om u te zien bij deze unieke vertoning!