Lees verder
Om nog meer lezers kennis te laten maken met het plezier van samen lezen, organiseren de CPNB en Hebban in samenwerking met de bibliotheken ‘Nederland Leest Jan Wolkers samen op Hebban'.

Nederland Leest leesclub

In november kan elke bibliotheek een eigen Nederland Leest Leesclub op Hebban.nl organiseren. Hiermee kunnen per aangemelde bibliotheek 15 tot 25 mensen samen het boek Winterbloei van Jan Wolkers lezen en online bespreken in de leesclub. Een mooie manier om lezen, (digitale) ontmoeting en discussie te initiëren en faciliteren. Een gastvrouw of gastheer van jouw bibliotheek brengt de discussie binnen de leesclub op gang en houdt deze levendig.

Meedoen met Nederland Leest samen op Hebban?

De Nederland Leest leesclub is een mooie manier om in november in contact te komen met lezers en online te discussiëren over Winterbloei. In de eerste plaats komen leden en niet-leden natuurlijk naar de bibliotheek om het boek op te halen. Vervolgens kunnen de leden en niet-leden via jouw Nederland Leest leesclub op Hebban, online discussiëren over Winterbloei. Tenslotte kunt u een ontmoeting met de leden van deze leesclub organiseren tijdens of aan het eind van de campagnemaand in uw eigen bibliotheek.

Deelname is makkelijk, leuk en gratis! Kijk voor meer informatie en om jouw bibliotheekorganisatie aan te melden op Hebban.nl. Aanmelden kan tot 28 oktober 2019!