Lees verder
De Vereniging van Openbare Bibliotheken is na een bestuurlijke vernieuwing toe aan een volgende stap. We willen u graag raadplegen over wat u vindt van uw Vereniging van Openbare Bibliotheken. En wat de koers voor de komende tijd moet worden.

Voortgaand op de lijnen van het rapport ‘VOB 3.0’ van Cor Wijn, vastgesteld in de ledenvergadering van december 2015, maken we een verdiepingsslag om de lijnen naar de toekomst uit te zetten. U, de leden, bent aan zet.

Ons ledenonderzoek

Om dat concreet te maken, vragen wij uw aandacht en deelname aan ons onderzoek. Binnenkort ontvangt u een persoonlijke uitnodiging van Newcom Research & Consultancy om mee te doen aan ons online ledenonderzoek. We vragen uw medewerking aan dit onderzoek, wat ongeveer 8 minuten van uw tijd neemt. Na het online ledenonderzoek gaan wij een aantal interviews afnemen.

Onze regiobijeenkomsten

In de maand november koppelen we de resultaten van ons ledenonderzoek graag aan u terug. Met voorzitter Marleen Barth en de onderzoekers gaan we met u in gesprek over de opbrengst van het ledenonderzoek en de strategie van onze vereniging in drie regiobijeenkomsten. Met de uitkomsten van deze bijeenkomsten gaan we in de ledenvergadering van december de koers uit zetten. Ook andere actuele onderwerpen kunnen er besproken worden. U ontvangt voor de bijeenkomst een programma.

Inschrijven

We nodigen u van harte uit u in te schrijven voor één van de regiobijeenkomsten op:

  • donderdag 3 november in Stedelijk Museum in Zwolle: klik hier om in te schrijven.
  • woensdag 9 november in de OBA in Amsterdam: klik hier om in te schrijven.
  • woensdag 16 november in de Openbare Bibliotheek in Tilburg: klik hier om in te schrijven.

De bijeenkomsten starten om 15.00 uur en nemen 2 uur in beslag. U bent vanaf 14.30 uur welkom. De bijeenkomst sluiten we graag informeel met u af met een glas en een broodje.

We zijn heel benieuwd naar uw inbreng en ideeën voor onze vereniging, en zien u graag op één van de regiobijeenkomsten.