Lees verder
Openbare Bibliotheken beraden zich op een toekomstbestendig financieringsmodel. Wat zijn de kansen en hobbels van deze zoektocht? Op 27 mei nemen we u mee op reis langs good practices, praktijktips, modellen en reflectiemomenten tijdens de werkconferentie 'De koers bepalen! Ondernemende Bibliotheken op reis'.

Laat u inspireren om de koers te bepalen van allerlei financieringsmodellen. Wat zijn ze waard voor u? En wat betekent dat voor uw koers? Ga mee op reis langs waarde- en financieringsmodellen van en voor Bibliotheken.

Koers Bibliotheken

Annemarie van Gaal zorgt als succesvol ondernemer en investeerder voor een deskundige reisbegeleiding en laat ons soms verder kijken dan onze eigen horizon. In de ochtend neemt Annemarie van Gaal u mee in een experiment, de zoektocht van een directeur, de ontdekkingen elders en de landelijke horizon.
We delen onze reiservaringen: u krijgt inspiratie uit een ‘reisgids’, waarvan we het eerste exemplaar graag uitreiken aan minister Jet Bussemaker. U krijgt al de eerste handvatten, de reisgids bevat 10 haltes met o.a. bruikbare modellen. En we maken tijd voor reflectie. We hebben oog en oor voor de gemeente in reistenue, en stellen onze GPS met de laatste gegevens over cultureel ondernemerschap in.

In de middag kunt u doorreizen naar de workshops over diverse kanten van ondernemen, innoveren als organisatie en op zoek naar nieuwe waarden. Een veelzijdig programma waarna u uw eigen route kunt uitzetten en uw koers kan bepalen.

Meer informatie

Directeuren, leidinggevenden, ondernemende specialisten, consulenten. adviseurs, controllers en financieel managers van openbare Bibliotheken en PSO’s zijn van harte welkom. Natuurlijk kunt u ook uw wethouder en ambtenaar uitnodigen.

Uw deelname kost voor VOB leden 195 euro excl. btw per persoon. Dit is inclusief programma, lunch en publicatie. Voor niet-VOB leden zijn de kosten 265 euro excl. btw.

Aanmelden

Inschrijven kan tot 20 mei via de website.