Lees verder

Ook voor 2022 heeft de VOB collectieve zorgverzekeringen afgesloten voor onze leden bij Zilveren Kruis Achmea en VGZ.

Collectieve zorgverzekeringen

Met deze collectiviteiten kun je iets extra’s doen voor medewerkers en vrijwilligers. Het brengt voor jou als werkgever geen extra kosten met zich mee en is een goede aanvulling op de arbeidsvoorwaarden.

De VOB vindt het belangrijk dat wij medewerkers en vrijwilligers in onze branche een goede en betaalbare zorgverzekering kunnen aanbieden. Breng daarom de zorgverzekeringen van Zilveren Kruis en VGZ onder de aandacht bij jullie medewerkers en vrijwilligers.

Zilveren Kruis en VGZ

Medewerkers én vrijwilligers (inclusief gezinsleden) profiteren van goede vergoedingen en kortingen op de premies. Die korting op de basispremies blijft in 2021 maximaal 5%. De VOB heeft voor haar leden weer de maximale wettelijke korting geregeld op de basispremie bij zorgverzekeraars Zilveren Kruis en VGZ.
Naast deze korting biedt Zilveren Kruis Achmea een korting van 12,5% op alle aanvullende verzekeringen.
VGZ biedt een korting van 10% op aanvullende verzekeringen.

Op ons webplatform staan documenten, flyers en links met betrekking tot de premie, de vergoedingenwijzer, extra vergoedingen, flyers en informatie bestemd voor jullie medewerkers zoals overstappen. Of ga direct naar het Zilveren Kruis aanbod of het VGZ aanbod.