Ga door naar hoofdcontent
NieuwsCollectieve zorgverzekeringen 2023
Voor medewerkers en vrijwilligers 2023

Collectieve zorgverzekeringen 2023

Donderdag 24 november 2022

Ook voor 2023 heeft de VOB collectieve zorgverzekeringen afgesloten voor onze leden bij Zilveren Kruis Achmea en VGZ.

Collectieve zorgverzekeringen

Met deze collectiviteiten kun je iets extra’s doen voor medewerkers en vrijwilligers. Ook ZZP-ers die in onze branche werken mogen gebruik maken van de collectiviteiten. Het brengt voor jou als werkgever geen extra kosten met zich mee en is een goede aanvulling op de arbeidsvoorwaarden.

De VOB vindt het belangrijk dat wij medewerkers en vrijwilligers in onze branche een goede en betaalbare zorgverzekering kunnen aanbieden. Breng daarom de zorgverzekeringen van Zilveren Kruis en VGZ onder de aandacht bij jullie medewerkers en vrijwilligers.

Zilveren Kruis en VGZ

Medewerkers én vrijwilligers (inclusief gezinsleden) profiteren van goede vergoedingen en kortingen op de premies voor aanvullende verzekeringen. De korting op de basispremies is vanaf 2023 voor alle zorgverzekeringen wettelijk verboden.

  • Zilveren Kruis Achmea biedt een korting aan van 12,5% op alle aanvullende verzekeringen.
  • VGZ biedt een korting van 10% op aanvullende verzekeringen.

Op onze website staan documenten, flyers en links met betrekking tot de premie, de vergoedingenwijzer, extra vergoedingen, flyers en informatie bestemd voor jullie medewerkers. Ga direct naar het aanbod van Zilveren Kruis of VGZ.