Lees verder
De vierde editie van de miniglossy 'BIEB' is in de maak. De glossy wordt ontwikkeld door Rijnbrink Groep en staat vol nuttige tips op gebied van lezen en mediawijsheid voor ouders. Een prachtig middel waar bibliotheken zich uitstekend mee kunnen profileren.

De glossy wordt sinds 2012 jaarlijks uitgebracht door Rijnbrink Groep en is dit jaar voor het eerst ook voor bibliotheken buiten Gelderland en Overijssel te bestellen.

Lezen en mediawijsheid

De minimagazine staat vol tips op gebied van lezen en mediawijsheid. De editie van 2015 belooft opnieuw een prachtig exemplaar te worden, met leuke voorleestips, actuele onderwerpen uit bibliotheekland, verrassende interviews met schrijvers en andere taalkunstenaars en nog veel meer.

De glossy is op allerlei manieren in te zetten: uitdelen in de bibliotheek, aan een specifieke groep leners, als extraatje voor je relaties of je onderwijspartners, in te zetten op beurzen en markten, etc. Een mooi product, waarmee we onze expertise op gebied van leesbevordering en onze rol in het mediawijzer maken van kinderen kunnen etaleren.

Edities 2012, 2013 en 2014

In 2012 is de glossy uitgebracht voor Gelderse bibliotheken onder de noemer ‘Gouden leestips’. In 2013 en 2014 volgden twee nieuwe versies, telkens met een professionaliseringsslag en een grotere afzet. Dit jaar is de glossy niet alleen te bestellen in Overijssel en Gelderland, maar ook daarbuiten. Neem een kijkje op www.goudenleestips.nl om een indruk te krijgen van de vorige glossy’s. Ze zijn te downloaden als PDF.

Bestellen tot 8 juli

De glossy’s zijn te bestellen voor €0,70 per exemplaar (exclusief verzendkosten) via www.goudenleestips.nl/bestellen. De bestelperiode duurt tot 8 juli 2015. Rond 10 september worden de glossy’s afgeleverd.

Mail voor vragen en/of opmerkingen naar de Rijnbrink Groep.