Lees verder
De Adviesgroep voordracht e-content (AVEC) selecteert welke (typen) content interessant zijn voor landelijke inkoop en doet voorstellen aan de KB Inkoopcommissie.

Samenstelling

De leden van de Adviesgroep zijn ervaren bibliothecarissen die verantwoordelijk zijn voor de collecties in de lokale bibliotheek met speciale aandacht voor digitale ontwikkelingen.

Profiel

Wie zoeken wij? Je:

  • bent werkzaam in een openbare bibliotheek;
  • functie ligt op het terrein van digitale dienstverlening en innovatie;
  • hebt grote belangstelling en kennis van de ontwikkelingen op internet;
  • vindt het leuk om je samen met collega’s uit andere bibliotheken te oriënteren op e-content en e-diensten voor openbare bibliotheken;
  • bent nieuwsgierig en vindt het leuk om bij te dragen aan vernieuwing in de digitale dienstverlening van de openbare bibliotheken in Nederland.

Gezien de samenstelling van de Adviesgroep nu, gaat de voorkeur uit naar nieuwe leden uit een middelgrote of kleine bibliotheek buiten de Randstad.

Voorwaarden

Voor deze vacature geldt dat je een vergoeding ontvangt voor reiskosten. De Adviesgroep vergadert circa 6 keer per jaar bij de KB nationale bibliotheek, online of op een andere centrale plek (in overleg). Twee keer per jaar is deze vergadering gezamenlijk met de KB Inkoopcommissie. Overleg vindt altijd plaats tijdens kantooruren.

Belangstelling?

Stuur vóór dinsdag 24 november 2020 een korte motivatie met je cv aan Klaas Gravesteijn via vereniging@debibliotheken o.v.v. ‘Adviesgroep Voordracht E-content zoekt nieuwe leden’.