Lees verder
Bezwaar maken tegen de aanslag ozb/WOZ moet binnen zes weken en de meeste aanslagen komen binnen in januari en februari. Drevast Bouw en Waarderingen onderzoekt of u kunt besparen op uw OZB.

Speciaal voor leden van de Vereniging van Openbare Bibliotheken gebeurt dit onderzoek op basis van no cure no pay.

Besparingen

Inmiddels is de totale besparing voor de bibliotheekbranche op ozb opgelopen tot meer dan €500.000,- voor meer dan 60 verschillende bibliotheekorganisaties.

Harry van der Borg (hoofd facilitaire zaken Biblionet Groningen) zegt over zijn samenwerking met Drevast: "Vorig jaar heeft Biblionet Groningen Drevast benaderd met het verzoek om de WOZ belastingen door te lichten. Dit heeft ons een forse besparing op de WOZ belasting opgeleverd. Deze besparing werkt in de toekomst door. De communicatie, verslaglegging en verantwoording van Drevast hebben wij als zeer zorgvuldig ervaren. Kortom, Drevast is hierin een betrouwbare partner gebleken."

WOZ en ozb

U heeft uw WOZ-beschikking en aanslag onroerendezaakbelasting ontvangen of ontvangt deze binnenkort. Eind februari neemt Drevast contact met u op om te bekijken welk voordeel u kunt behalen. Kijk voor meer informatie op Ledenvoordeel | Bezwaar OZB en WOZ.