De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt om onze website debibliotheken.nl om te bouwen naar een nieuw webplatform.

We zijn blij om te melden dat we in november 2019 officieel live gaan met het eerste vernieuwde gedeelte van www.debibliotheken.nl.

Livegang

In de week van 18 – 22 november gaan we officieel live. Om alles goed te kunnen testen, hebben we in de week van 12 november een pre-live gang. Vanaf dan is ons webplatform in nieuwe vorm al te zien op www.debibliotheken.nl.

Waarom een nieuw webplatform?

In het kader van VOB 3.0 willen wij voor onze vereniging een transparant platform, waar informatie op een logische en intuïtieve manier te zoeken en te vinden is. Ons nieuwe webplatform biedt onder andere verschillende zoek- en filtermogelijkheden, is responsive voor mobile devices, en krijgt allerlei nieuwe functionaliteiten voor meer interactie en dialoog.

Informatie

De huidige webpagina’s zijn overgenomen dus in principe verdwijnt er niks. Wel zal informatie op een andere plek of in een andere vorm te vinden zijn. Gelukkig beschikt ons nieuwe platform over diverse manieren van zoeken en vinden, wat vooral dat vinden makkelijker en sneller maakt. Ook zetten we ons in om zoveel mogelijk huidige links te koppelen aan nieuwe webpagina’s.

Inloggen voor onze leden

Op de huidige website kon je inloggen voor toegang tot alv-stukken en toelichting op onze cao. Op het nieuwe webplatform komt er een gedeelte dat voor iedereen toegankelijk is en een uitgebreid gedeelte alleen voor onze leden. De directeuren van al onze lidorganisaties krijgen nog een persoonlijke inlog toegestuurd met meer informatie over wat er achter de inlog te vinden is.

Meer informatie

Mocht je de weg kwijt raken in ons nieuwe webplatform en niet kunnen vinden wat je zoekt? Neem contact op met Barbara Rudz of Ayden Dijkstra van communicatie.