Financiƫn en control

Mijn naam is Marco van Leur.Ā Leergierig, sociaal en ondernemend.

Ik hou van dynamiek, uitdagingen en ontmoet graag mensen. Vandaar dat ik graag reis, sport, concerten en festivals bezoek.

Mijn opleiding is HBO Management accounting en Control. Ik hou mij graag bezig met het ordenen en analyseren van data en cijfers. Het verzorgen van financiƫle informatie die nodig is bij het nemen van beslissingen en bij het beheersen van bedrijfsprocessen.

Zelfstandig samenwerken met mensen binnen een klein tot middelgroot team is voor mij erg belangrijk. Ik werk graag voor een organisatie die bijdraagt aan een betere samenleving.
Binnen onze branche zijn er veel veranderingen waardoor er steeds nieuwe uitdagingen ontstaan. Dit past dan weer goed bij mijn karakter.
Op het bureau van de VOB is mijn rol senior Finance en control. Ik ben daar in de brede zin betrokken bij bijna alles op het gebied van financiƫn en de financiƫle administratie.

Wat ik erg leuk vind? Om in overleg met directie, accountant en penningmeester de financiƫle verslaggeving als de jaarrekening, de begroting etc. van onze vereniging te verzorgen. Daarnaast denk ik graag mee over het optimaliseren
van de interne financiƫle organisatie en over oplossingen voor uitdagingen waar onze vereniging mee te maken krijgt. Verder zorg ik ervoor dat de financiƫle administratie en verplichtingen van ons Bureau en vereniging op orde zijn.

Je hebt mijn naam vast voorbij zien komen met de uitvraag van de contributiegegevens. Indien je hierover inhoudelijke vragen hebt of gewoon eens wilt ā€œsparrenā€ over een financieel vraagstuk, neem dan gerust contact met me op.