Ga door naar hoofdcontent
Slider afbeelding

Marketing

De openbare bibliotheek is getransformeerd naar een maatschappelijke-educatieve bibliotheek. Samen met de netwerkpartners hebben we de ambitie om te groeien van 4 naar 8 miljoen gebruikers met binding met de bibliotheek. Een gezamenlijke aanpak in netwerkverband is hiervoor een randvoorwaarde. De VOB inventariseert wat er nodig is om deze groei te bewerkstelligen.

Meld je aan voor marketing updates
Afbeelding IMG_Cyril-Crutz-scaled

VOB-lid aan het woord

‘De bibliotheek is een icoon in het Nederlandse landschap. Maar burgers weten niet goed wat er allemaal bij ons te halen valt. We zijn de motor van een vaardige samenleving, zoals we dat in onze nieuwe merkstrategie hebben verwoord.’

vob logo Wegwijzer

Landelijke huisstijl portal

Op de landelijke huisstijl portal staat de complete huisstijldatabase. Hier vind je het huisstijlhandboek, diverse logos, iconen, sjablonen, video elementen en beelden voor algemeen gebruik of voor diverse toolkits.

Campagnes

We werken samen met Stichting CPNB (Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek). Zo kunnen onze bibliotheken aansluiten bij de diverse leescampagnes.

Marketing-netwerk: Biebtobieb

Maak gebruik van de kennis en ervaring van alle marketingmedewerkers in het bibliotheeknetwerk. Op biebtobieb stel je eenvoudig jouw vraag of vind je informatie per thema.

Landelijke bibliotheekcampagne: Biebtobieb

Word lid van de biebtobieb-groep ‘Landelijke bibliotheekcampagne’ voor meer informatie over de campagne, waaronder een FAQ.

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met:

Naam: Erma van Lamoen
Telefoon: 030 30 70 300
Email: Lamoen@debibliotheken.nl

Afbeelding WVD-231014-067