Of je nu een nieuw duurzaamheidsplein opent of de openingstijden van het IDO uitbreidt, de bibliotheek is continu in ontwikkeling. Veranderingen volgen elkaar steeds sneller op en stilstaan is geen optie. Al die ontwikkelingen en veranderingen vragen ook andere kennis en vaardigheden van je medewerkers en vrijwilligers. Als werkgever weet je dat het belangrijk is dat zij zich blijven ontwikkelen. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Op de vernieuwde Bibliotheek Campus vind je een overzicht van ondersteunende scholing, zowel fysieke bijeenkomsten als een ruim aanbod e-learnings, die aansluit bij de sectorbrede Netwerkagenda Bibliotheekwerk. Medewerkers kunnen hier eenvoudig zelf op zoek naar het programma dat past bij hun vraag.

Breng Bibliotheek Campus onder de aandacht bij jouw medewerkers

Er zijn diverse communicatiemiddelen ontwikkeld om medewerkers en vrijwilligers te informeren over de Bibliotheek Campus. In de huisstijl portal vind je een toolkit met dit informatiemateriaal. Hier download je eenvoudig de webbanner of bestel je posters voor in de personeelskamer.