Lees verder

Bij CultuurSpoor Best vind je de bibliotheek, school voor muziek & dans en de volksuniversiteit onder één dak. Met meer dan 100.000 fysieke en digitale bezoeken en 10.000 leden is CultuurSpoor de grootste publieke en culturele instelling in Best.

Missie en Visie

Iedere inwoner van Best inspireren en uitdagen om met verschillende vormen van kunst en cultuur aan de slag te gaan. Mensen ondersteunen in hun (zelf)ontwikkeling en ze helpen om mee te kunnen doen aan de maatschappij. Dat is waar CultuurSpoor Best zich voor inzet.

CultuurSpoor Best is een plek waar je anderen kunt ontmoeten, waar je van elkaar kunt leren en samen van alles kunt beleven. Een onuitputtelijke inspiratie- en informatiebron. Maar ook een plek die je verrast en waar ruimte is voor verwondering.

Op de successen uit de beleidsperiode van de bibliotheek bouwt CultuurSpoor Best in de komende periode voort. Deze zal in het teken staan van toenemende samenwerking met andere partijen (synergie, samenhang creëren en schaalvoordeel) om nog beter aan te kunnen sluiten bij de wensen en behoeften van de burgers in Best.