Lees verder

De Bibliotheek Het Groene Hart verzorgt regionaal het bibliotheekwerk in de gemeenten Woerden, Oudewater en Montfoort. Dit gebeurt in vijf Bibliotheek vestigingen in Woerden, Harmelen, Kamerik, Zegveld en Oudewater. In Montfoort en Linschoten gebeurt dit op alle basisscholen met Bibliotheek op School.

Als¬†lid van de Bibliotheek¬†heeft u toegang tot een grote collectie boeken, tijdschriften, cd’s, dvd’s, blue-rays, games en cd-roms. Daarnaast geeft de bibliotheekpas recht op het gratis lezen van¬†e-books¬†en gebruik van diverse¬†apps. Ook kan geleend worden vanuit de complete collectie van¬†Muziekweb Rotterdam.

De bibliotheekpas van de Bibliotheek Het Groene Hart is in alle vestigingen te gebruiken en daarnaast ook in de hele provincie Utrecht (met uitzondering van Bibliotheek Nieuwegein).

Nieuwsbrief en jaarverslag

Meerdere keren per jaar verschijnt de digitale nieuwsbrief. U kunt zich direct aanmelden voor de nieuwsbrief. Het laatste jaarverslag kunt u hier bekijken.

Activiteiten

Op deze website vindt u naast de algemene gegevens van de bibliotheek ook informatie over alle activiteiten en tentoonstellingen die in de diverse vestigingen plaatsvinden. Deze vindt u terug in onze Agenda. We hopen u daar te mogen ontmoeten. Heeft u suggesties voor verbetering, aarzel niet om deze aan ons door te geven! U kunt daarvoor gebruik maken van ons contactformulier.