Wie zijn wij

De Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen (kortweg de Bibliotheek AVV) bestaat uit negen vestigingen in Abcoude, Breukelen, Kockengen, Loenen, Maarssenbroek, Maarssendorp, Mijdrecht, Vinkeveen en Wilnis en een Afhaalpunt in Nieuwer Ter Aa.

Als lid van de Bibliotheek AVV heb je toegang tot een grote collectie boeken, e-books, luisterboeken, tijdschriften, cd’s, dvd’s, blue-ray’s en games. De bibliotheekpas van de Bibliotheek AVV is in alle vestigingen te gebruiken en daarnaast ook in de hele provincie Utrecht (met uitzondering van Bibliotheek Nieuwegein).

Op de hoogte blijven

• In de agenda vind je alle activiteiten op een rij die in de Bibliotheek plaatsvinden.
  • Bij het nieuws vind je informatie over Bibliotheekzaken.
  • Iedere maand verschijnt de digitale nieuwsbrief. Je kunt je direct aanmelden voor de nieuwsbrief.
  • Je kunt ons ook volgen op facebook.
  • Heb je vragen of suggesties voor verbetering? Aarzel niet om deze aan ons door te geven. Ons mailadres is info@bibliotheekavv.nl.