Zorgverzekering Zilveren Kruis Achmea

Lees verder

Ook voor 2020 heeft de VOB collectieve zorgverzekeringen afgesloten voor onze leden bij Zilveren Kruis Achmea en VGZ. Met deze collectiviteiten kunt je iets extra’s doen voor jullie medewerkers en vrijwilligers. Het brengt voor de werkgever geen extra kosten mee en is een goede aanvulling op de arbeidsvoorwaarden.

Zilveren Kruis Achmea

Onze lidorganisaties kunnen gebruik maken van onze collectieve zorgverzekeringen voor hun medewerkers en vrijwilligers bij Zilveren Kruis Achmea.

Ga naar Zilveren Kruis en voer collectiviteitscode 207069790 in (branche VOB).

Naast de korting van 5% op de basispremie biedt Zilveren Kruis Achmea een korting van 12,5% op alle aanvullende verzekeringen:

Jouw voordeel

De collectieve zorgverzekering brengt geen extra kosten voor de werkgever met zich mee en is een goede aanvulling op de arbeidsvoorwaarden.

Extra dekking

Medewerkers, hun gezinsleden, zzp’ers en vrijwilligers ontvangen bij de aanvullende verzekeringen (vanaf 1 ster) extra vergoedingen voor veel voorkomende risico’s. Bekijk de Extra collectieve vergoedingen 2020 en de Algemene Vergoedingenwijzer 2020.

Maximale korting

De VOB is er in geslaagd om ook voor 2020 de maximale (wettelijk toegestane) korting van 5% op de basisverzekering en 12,5% op de aanvullende verzekeringen voor te regelen. Per 2020 mogen verzekeraars minder korting geven op de premie van een collectieve zorgverzekering. Die korting is in 2019 nog maximaal 10%, maar wordt per 2020 maximaal 5%.