Ga door naar hoofdcontent
InformatieZorgverzekering VGZ

Zorgverzekering VGZ

Ook voor 2024 heeft de VOB afspraken gemaakt over collectieve zorgverzekeringen voor de leden bij Zilveren Kruis Achmea en VGZ. Met deze collectieve zorgverzekeringen kun je iets extra’s doen voor jullie medewerkers, zzp-ers, vrijwilligers en hun gezinsleden.

Collectiviteit VOB

Onze leden kunnen gebruik maken van onze collectieve zorgverzekeringen voor hun medewerkers en vrijwilligers bij VGZ, via de Federatie Cultuur (FC). Binnen de collectiviteit biedt VGZ een korting van 20% op je aanvullende verzekering, en 15% korting op je tandverzekering. VGZbewuzt is eveneens beschikbaar voor leden van de VOB.

Voordeel

De collectieve zorgverzekering brengt geen extra kosten voor de werkgever met zich mee en is een goede aanvulling op de arbeidsvoorwaarden. Kijk voor meer informatie op vgz.nl/vob of:

Korting

De VOB is erin geslaagd om 20% korting op je aanvullende verzekering en 15% korting op je tandverzekering te regelen. Liever een online zorgverzekering? Kies dan voor VGZbewuzt.

Heb je nog vragen, neem dan rechtstreeks contact op met VGZ via telefoonnummer 0900-0750 onder vermelding van VOB (of collectiviteitsnummer 87712300 voor VGZ Werkt, of collectiviteitsnummer 97727626 voor VGZbewuzt).