Werken voor de VOB

Lees verder

De VOB is de branchevereniging voor openbare bibliotheken. Onze vereniging heeft als motto: voor, door en met onze leden.

We zijn gevestigd op één van de mooiste plekken in hartje Utrecht, naast de Domtoren. Met een klein, dynamisch team ondersteunen we de bibliotheken bij hun maatschappelijke opgaven: leesbevordering, digitale inclusie en een leven lang ontwikkelen. We maken daarnaast gebruik van een flexibele schil.


Door pensionering van onze huidige adviseur en ontwikkeling van de dienstverlening aan onze leden is er een vacature ontstaan:

  • Adviseur Werkgeverszaken

Jouw functie

Je maakt deel uit van een bureau waar een tiental medewerkers gezamenlijk vorm en inhoud geven aan de speerpunten van de VOB. Binnen dit team maak je deel uit van een team van drie personen dat onze leden ondersteunt bij het vormgeven van goed werkgeverschap. Ruime kennis en ervaring is al aanwezig waardoor dit een prima start biedt voor iemand die dienstverlenend en gedreven is en nog het nodige wil leren.

Lijkt het je wat?

Willem Olthof van MOResult begeleidt de VOB exclusief bij de invulling van deze vacature. Bekijk hier de volledige vacaturetekst.