Ga door naar hoofdcontent
InformatieTelefonie en glasvezel

Telefonie en glasvezel

ledenvoordeel

Sinds enige tijd heeft de Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB) een samenwerkingsverband met ACG Adviezen, een bedrijf dat zich richt op het belang en voordeel van de klant betreffende alles op het gebied van telefonie.

Stap gratis over van ISDN naar VoIP!

Dankzij ACG Adviezen gaan we nu over naar een totaalpakket met glasvezelverbindingen voor vrijwel de zelfde prijs als onze huidige koperlijnen. Daarnaast besparen we ook nog 50% op onze mobiele abonnementen. Top” – Fred Kabalt, adjunct directeur Bibliotheek IJmond-Noord

ACG Adviezen wil je naast laten besparen ook zo eenvoudig mogelijk laten overstappen op VoIP, bij voorkeur via de cloud. De unieke mogelijkheid dient zich nu aan waarbij het binnen bepaalde voorwaarden mogelijk is om kosteloos over te stappen van ISDN naar cloudtelephony. Daarbij is er geen fysieke centrale meer nodig: de centrale bevindt zich in de cloud.

Ook de mobiele aansluiting is nu te integreren met de vaste VoIP-telefonie! Via een handige app kun je zo je vaste telefonie regelen (zoals doorschakelen, doorverbinden, antwoordapparaat aan- en uitzetten ed.)

ACG Adviezen begeleidt het hele traject, inclusief de installatie van deze nieuwe telefonievorm en nieuwe VoIPtoestellen. Voor jou dus een hele zorg minder!

Als je toch liever uw huidige telefooncentrale wilt behouden, bijvoorbeeld omdat deze nog niet zo oud is, dan kan de SipTrunk-oplossing interessant zijn. ACG Adviezen laat gratis een soort adapter installeren waarmee je via internet gaat bellen (Voice over IP), en waarmee je tegelijkertijd 20% bespaart op de huidige factuur.

Ook voor de supersnelle glasvezelverbinding kun je bij ACG Adviezen terecht.

Mobiele telefonie kun je ook onder de hoede van ACG Adviezen brengen: met vermelding van de einddatum van het contract, gaan zij voor op zoek naar de beste deal. Het is ook mogelijk om toestellen te bestellen alsmede Sim only abonnementen.

Meer informatie?

Neem contact op met ACG Adviezen.