Ga door naar hoofdcontent
InformatieSoftware

Software

Beschikken over moderne technologie is belangrijk voor jouw organisatie, maar dit kan ook een te grote hap nemen uit het budget. Als lid van de Vereniging van Openbare Bibliotheken kun je gebruik maken van de diensten van TechSoup Nederland en zo je softwarekosten laag houden.

Uw voordeel

Bibliotheken kunnen bij TechSoup producten van o.a. Adobe, Cisco, Microsoft, Symantec en Google verkrijgen voor een donatie (een kleine bijdrage voor de administratiekosten) of met hoge korting. De administratiekosten bedragen gemiddeld 5% van de lijstprijs van de producten.

Wanneer interessant?

Voor bibliotheken die hun software in eigen beheer of via een externe partij organiseren is het meestal interessant om software en diensten af te nemen via TechSoup.

Aanbieder

TechSoup Nederland helpt non-profit organisaties zich professioneel uit te rusten met de meest up to date technologie, door hun gratis of tegen een zeer lage prijs toegang te geven tot de producten en diensten van grote IT-leveranciers. Dit maakt deel uit van de maatschappelijke betrokkenheid van deze bedrijven.

Meer informatie?

Neem dan contact op met Toon Kets.
Contactgegevens