Ga door naar hoofdcontent
InformatieOndersteuning voor maatschappelijke organisaties

Ondersteuning voor maatschappelijke organisaties

De Nestorkring draagt bij aan het optimaal functioneren van maatschappelijke organisaties.

Ook openbare bibliotheken kunnen te maken hebben met lastige kwesties die om oplossingen vragen zoals over:

  • inrichting van bestuur en organisatie
  • relatie tussen professionals en vrijwilligers
  • adequaat reageren op maatschappelijke ontwikkelingen
  • steeds weer moeten omgaan met nieuwe regels en daarvan afhankelijke financiering

Ondersteuning door een onafhankelijke deskundige nestor kan hierbij helpen.

Jouw voordeel

Nestors werken zonder honorarium. Daardoor blijven de kosten voor jullie organisatie beperkt. Bij de start van een opdracht brengt de Nestorkring eenmalig een bedrag van € 900,- (excl. 21% btw) voor bureau- en bemiddelingskosten in rekening. De nestor ontvangt alleen een (reis)kostenvergoeding. De ondersteuning duurt in beginsel 6 maanden. Onze leden krijgen een korting op de bemiddelingskosten: als een aanvraag voor ondersteuning tot een contract leidt, betaal je € 750,- (excl. 21% btw).

Wanneer interessant?

Voor onze leden die behoefte hebben aan een professioneel klankbord op het gebied van strategie, ontwikkeling, personeelsbeleid of financieel beleid.
De Nestorkring is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk die bijdraagt aan het optimaal functioneren van maatschappelijke organisaties, een landelijk netwerk van mensen (‘nestors’) die in het bedrijfsleven, bij overheidsinstellingen en bij maatschappelijke organisaties als bestuurder en directeur hun sporen hebben verdiend en hun daar opgedane kennis en ervaring willen blijven inzetten. Als adviseur voor de organisatie, als mentor, sparringpartner of coach van leidinggevenden of managementteam. Nestors zijn breed inzetbaar en worden zorgvuldig geselecteerd op basis van strenge criteria.

Meer over dit ledenvoordeel?
Neem contact op met het secretariaat van de Nestorkring met Rob de Wal.
Gegevens

Over
Nestorkring draagt bij aan het optimaal functioneren van maatschappelijke organisaties. Een landelijk netwerk van mannen en vrouwen die allen op seniormanagementniveau in het bedrijfsleven, bij de overheid en in maatschappelijke organisaties hun sporen hebben verdiend.
Ga naar organisatie