Ga door naar hoofdcontent
InformatieLoonkostenscan

Loonkostenscan

Loonkostenscan

Een goede administratie heeft te maken met zeer complexe regels, rechten en plichten. De Nederlandse sociale zekerheid en fiscale wetgeving is zo ingewikkeld en ondoorzichtig dat er een grote kans bestaat dat je kunt besparen op loonkosten. Je administratie laten doorlichten door Human Capital Scan kan hierbij helpen.

Wanneer interessant?

In de meeste gevallen blijken de specialisten van Human Capital Scan onvermoede fouten of besparingsmogelijkheden te vinden. Het werken op basis van no-cure no-pay maakt de propositie nog interessanter.

Jouw voordeel

Er wordt alleen een vergoeding gevraagd wanneer er besparingen zijn gerealiseerd dus op basis van no cure/no pay. Voor VOB-leden geldt als exclusieve aanbieding een vergoeding van 30% van de gerealiseerde besparingen in plaats van de reguliere 37,5% vergoeding.

Aanbieder

Als specialist in Sociale Zekerheid en Loonkosten, heeft Human Capital Scan al 3.000 werkgevers onderzocht en ruim €95 miljoen aan besparingen gesignaleerd, zoals subsidies, kortingen en premiefouten. De besparingen lopen uiteen van enkele duizenden euro’s tot soms een miljoen of meer. Het gaat bijna altijd over ‘niet eerder gevonden fouten’ in premies of nog niet aangevraagde kortingen.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met Amanda Gras van Human Capital Scan.
Contactgegevens