Ga door naar hoofdcontent
InformatieLeesportefeuille

Leesportefeuille

ledenvoordeel

De Leestafel biedt bibliotheken de mogelijkheid om goedkoop en eenvoudig tijdschriften aan te schaffen. Onze leden kunnen kiezen uit één van de vooraf samengestelde pakketten of stellen simpelweg een eigen pakket samen (Selectpakket) uit een assortiment van meer dan 70 tijdschriften.

Een pakket bestaat uit minimaal 15 verschillende tijdschriften dat maandelijks wordt geleverd.

“Bibliotheek Rotterdam heeft al jaren een goede samenwerking met De Leestafel en de service is prima. De Leestafel is naast de reguliere abonnementen die wij hebben een goede aanvulling, vooral de keuzemogelijkheid is een voordeel om het pakket toch wat gevarieerder per locatie samen te stellen”. – Irene Schuiten (Bibliotheek Rotterdam)

De Leestafel

  • Een vooraf samengesteld pakket in het eerste jaar voor €22,95 i.p.v. €29,95 per maand of een Selectpakket in het eerste jaar voor €27,95 i.p.v. €34,95 per maand.
  • Een jaar lang gratis het Kindersupplement (t.w.v. €78,00).
  • Keuze uit meer dan 70 tijdschriften.
  • Maandelijks minimaal 15 tijdschriften.
  • Tijdschriften worden jouw eigendom en hoeven niet retour.

Meer informatie?

Neem contact op met Anass Ouass op 079-3162051.
Stuur een mail

Over De Leestafel

De Leestafel maakt deel uit van de DLT Media Groep en is marktleider in het leveren van tijdschriften aan bedrijven en instellingen. Sinds 1998 distribueren zij maandelijks tijdschriftenpakketten naar meer dan 30.000 locaties in Nederland, UK, Spanje en Zuid-Afrika.
Ga naar organisatie