ledenvoordeel

Kopiëren en printen

Lees verder

Bibliotheken bieden onze samenleving vrije toegang tot informatie, debat en cultuur. Medewerkers en bezoekers gebruiken kopieerapparaten, printers, scanners en aanverwante oplossingen.

 Voor onze leden kan PrintScan besparingen behalen op kopieer- en printcontracten.

Jouw voordeel

In samenwerking met PrintScan biedt de VOB jouw bibliotheekorganisatie aantrekkelijke kortingen aan op basis van no cure / no pay. Opgedane ervaringen, zowel binnen als buiten de bibliotheekbranche, laten zien dat er substantiële besparingen mogelijk zijn. Als het lukt om de kosten op deze contracten te verminderen, ontvang je een factuur van PrintScan ter hoogte van 20% over de looptijd besparing. Als het niet lukt een besparing te realiseren, betaalt je niets. Indien gewenst zijn andere afspraken ook mogelijk  (fixed fee of uurtarief).

Hoe werkt het?

  1. Bel met PrintScan.
  2. Maak een afspraak.

Wie ging je voor?

Voor Chassé Theater heeft PrintScan met een kritische blik een inventarisatie uitgevoerd. Door naar een nieuwe invulling te gaan, waarbij kwaliteit van product en afdruk een belangrijke rol speelt, is er gekozen voor een nieuwe leverancier. PrintScan heeft én functionele verbeteringen én besparing van 50% op de kosten weten te realiseren.
ROC Rijn IJssel heeft met behulp van de expertise van PrintScan een succesvol Europese Aanbestedingstraject doorlopen. PrintScan heeft eerst een rapport geschreven waarin is geadviseerd een nieuwe richting in te slaan. Dit advies is overgenomen en vertaald in een Europees Aanbestedingsdocument. De uitslag is een succes op alle fronten.

Wanneer interessant?

Als je huidige contract binnen 24 maanden verloopt, dan is het interessant om nu contact op te nemen met PrintScan.