ledenvoordeel

Energie

Lees verder

Bibliotheekvestigingen zijn centra voor cultuur, ontmoeting en debat met grote aantallen bezoekers. Dit vraagt om het goed organiseren van energie binnenin jouw gebouw voor je medewerkers, bezoekers en collectie.

Als lid van de VOB kun je gebruik maken van aantrekkelijke tarieven voor energie, en van adviesdiensten van EnergieLive. Speciaal voor culturele instellingen heeft EnergieLive Het Cultuurcollectief opgezet.

Sinds het najaar van 2017 voorziet EnergieLive de Bibliotheek Utrecht van advies op het gebied van energie-inkoop en per 2018 hebben wij deze inkoop ondergebracht bij hen in het Cultuurcollectief. De betrokkenheid en kennis van de medewerkers is groot. De relatie met de vaste adviseur ervaren wij als prettig en het hebben van deze vaste accountmanager die zaken snel en oplossingsgericht oppakt is uitermate prettig bij de complexe materie van energie-inkoop.” – Herman Scheffer, directiesecretaris de Bibliotheek Utrecht

Jouw voordeel

  • De scherpste (groene) energietarieven en de beste leveringsvoorwaarden.
  • Je lift mee op de volumes van je branchegenoten.
  • Kenniskruisbestuiving en advies op het gebied van verduurzaming.
  • Met de gratis Monitoringsdienst je meters bijna realtime uitlezen.
  • De Monitoringsdienst is conform de milieuregels van het Activiteitenbesluit.
  • Twee vaste accountmanagers binnen EnergieLive vormen hét aanspreekpunt voor al uw energie gerelateerde vragen.

Wanneer interessant?

Voor de meeste bibliotheken is het interessant om de energie-inkoop uit handen te geven aan EnergieLive en deel te nemen aan Het Cultuurcollectief. Naast de collectieve aanpak houden zij de wensen en eisen van de individuele deelnemers scherp in het oog. Dit betekent collectieve voordelen met individueel maatwerk.