Ga door naar hoofdcontent
InformatieCursus en training

Cursus en training

De VOB heeft, in samenwerking met de brancheverenigingen binnen de Federatie Cultuur, een mantelovereenkomst afgesloten op het gebied van scholing.

De overeenkomst met de Academie voor Cultuurmanagement maakt dat leden met een aantrekkelijke korting gebruik kunnen maken van hun gevarieerde aanbod.

De Academie voor Cultuurmanagement biedt diverse programma’s aan. Aangezien het programma-aanbod regelmatig wordt aangevuld en deelname soms onmogelijk is vanwege het bereiken van het maximum aantal deelnemers wordt voor het precieze aanbod verwezen naar het overzicht van opleidingen en inspiratiesessies van de academie.

Uw voordeel

De VOB-leden krijgen een korting van 15% op de opleidingen met open inschrijving.

Wanneer interessant?

Als een training of evenement past bij uw scholingsbehoeften, is de samenstelling van de deelnemersgroep uit diverse sectoren van de culturele wereld een extra argument om deel te nemen. Inspiratie en netwerk zijn daarbij de kernwoorden.

Aanbieder

De Academie voor Cultuurmanagement is eind 2013 opgericht en gelooft dat ‘een leven lang leren’ makkelijker gaat als leren leuk is. Daarom zorgen zij voor een inspirerende setting, een format met een feestelijk tintje en een mooie vormgeving. De Academie werkt samen met gerenommeerde opleidingsinstituten en met docenten/begeleiders uit de praktijk.

Meer informatie?

Neem contact op met Marjolein de Boer van de Academie voor Cultuurmanagement op 06-26058404.
Mail