Ga door naar hoofdcontent
InformatieBedrijfshulpverlening

Bedrijfshulpverlening

ledenvoordeel

Bibliotheken bieden onze samenleving vrije toegang tot informatie, debat en cultuur. Het is een centrum voor ontmoeting en educatie met grote aantallen bezoekers. Dit vraagt om het goed organiseren van veiligheid in de gebouwen voor medewerkers, bezoekers en natuurlijk de collecties.

Als lid van de VOB kun je gebruik maken van aantrekkelijke kortingen op de bedrijfshulpverleningscursussen en adviesdiensten van BHV.NL.

Jouw voordeel

In samenwerking met Federatie Cultuur (FC) en BHV.NL bieden we aantrekkelijke kortingen aan op de cursussen en adviesdiensten zoals:

  • Incompany kortingen tot 25%
    Een cursus in jouw bibliotheek kan al vanaf zes cursisten. Jij zorgt voor de locatie BHV.NL voor de rest. Niet alleen betaal je dan een veel lager tarief, je bespaart ook nog eens fors op reistijd en reiskosten. Nog een voordeel: de inhoud van de cursus kan exact afgestemd worden op de in jouw bibliotheek aanwezige risico’s.
  • Open cursus kortingen tot 30%
    Individueel deelnemen wanneer het jou uitkomt. Hierbij is er keuze uit verschillende cursussen op ruim zestig locaties in Nederland. Hierdoor hoef je nooit lang te reizen en ben je snel aan de beurt. Inschrijven is heel eenvoudig en snel geregeld via www.bhv.nl.
  • Adviesdiensten kortingen tot 10% korting
    Hulp nodig bij het opstellen van Risico inventarisatie en -evaluatie (RI&E), noodplannen of vluchtwegtekeningen? [anchor id=263504]De veiligheidsdeskundigen[/anchor] staan voor je klaar.

Wanneer interessant?

Bedrijfshulpverlening (BHV) is vastgelegd in de Arbowet. Één van de opgenomen eisen is het organiseren van de bedrijfshulpverlening en het beschikken over voldoende gekwalificeerde bedrijfshulpverleners (BHV-ers). Organisaties met ten hoogste 40 uur arbeid per week (alle fte’s bij elkaar opgeteld) zijn ook verplicht een RI&E op te stellen en met een noodplan te oefenen.

Meer informatie over dit voordeel?

Neem contact op met Emiel ter Beest op 024-8446582.
Stuur een mail

Over BHV.NL

BHV.NL laat zich al 30 jaar leiden door slechts één vraag: ‘Hoe kun je veiligheid beter organiseren?’ Deels wordt veiligheid van jouw medewerkers en bezoekers bepaald door wetgeving en deels door ambitie. Met andere woorden; ‘Hoe veilig wil jij het geregeld hebben?’.
Ga naar organisatie